lördag 17 september 2011

Fast Bredband eller Mobilt Bredband?

Många ställer sig idag frågan om de ska satsa på ett mobilt bredband istället för ett fast bredband. Använder man inte sitt bredband för att spela och har bra täckning så kan det vara ett väldigt bra val att satsa på mobilt bredband.

Om man spelar mycket är det fortfarande bäst att använda sig av fast bredband, men om du verkligen vill ha mobilt bredband så bör du satsa på att få mobilt bredband med 4G. Du kan läsa mer om 4G och de tekniska aspekterna på Wikipedias artikel om 4G.

Mobilt bredband ger dig en mobil frihet som för bara några år sedan i princip var omöjlig. Nu kan du surfa på caféet, tågresan, bussen, hos din kompis, på jobbet eller varför inte på semestern. Operatörerna har hyffsat bra täckning på 3G och det gör att du kommer åt det i princip över allt där det är civicilation.

Om du är intresserad av att införskaffa dig ett mobilt bredband så rekommenderar jag dig att du börjar jämföra operatörerna och dess abonnemang, men för att göra det kan vara bra att veta vad man verkligen behöver. Jag rekommenderar Mobilt Bredband Jämförelse som har en enormt härlig guide till hur du hittar bäst mobilt bredband efter dina behov.